Bezoek onze webshop

Militaire voertuig reiniging

Militaire voertuigen zijn sterk afhankelijk van onderhoud en vereisen een strikt onderhoudsschema. Grondig reinigen van voertuigen verwijdert vuil en verhoogt de levensduur van de onderdelen, tevens verbetert het de veiligheid en helpt bij het onderhoud.

Deze was systemen worden zwaar gebruikt en rekenen op betrouwbare apparatuur. Deze was systemen maken gebruik van hoge druk voor het reinigen en / of spoelen dit gebeurt bij een druk tussen de 34 – 140 Bar.

Militaire voertuig was systemen zijn ingesteld op een ​​centraal systeem met daarin een aantal pompen om meerdere spuitplaatsen te kunnen bewerkstellen. Deze pompen moeten genoeg opbrengst produceren om pieken in de vraag te kunnen dekken. Om het systeem en de efficiëntie te verbeteren, hebben we in de fabriek geprogrammeerd Variable Frequency Drive (VFD) beschikbaar. Deze VFD’s krijgen feedback van sensoren in het systeem en kunnen daarmee automatisch aanpassingen doen in het systeem op basis van de vraag naar opbrengst (medium). Onze VFD systemen worden automatisch uitgeschakeld en start automatisch op, zodat er geen energie wordt verspild zo draait er geen pomp als er geen vraag is. Energiebesparingen zijn aanzienlijk en bieden een snelle return op uw investment.

Militaire voertuig reiniging