Bezoek onze webshop

Hoge druk sprinklersystemen

Hoge druk sprinklersystemen hebben vele voordelen ten opzichte van conventionele sprinklersystemen. Een hoge druk sprinkler brand blussysteem is effectiever dan een conventioneel sprinkler systeem, terwijl een hoge druk systeem slechts een fractie van het water gebruikt. Met minder water minimaliseer het waterschade aan gebieden beïnvloed door het vuur.

Waterdruppels van een hoge druk sprinklersysteem zijn meerdere malen kleiner dan druppels uit een conventioneel sprinklersyteem. Deze kleinere druppeltjes bieden een hogere oppervlakte dekking waardoor koeling van de brandhaard en het omzetten naar nevel (stoom) gewaarborgd wordt.. Stoom verdringt de zuurstof, het helpt met blussen en het vuur wordt daardoor sneller geblust. Brandblussystemen redden levens en helpen tegen het verspreiden van het vuur. Deze systemen zijn afhankelijk van zeer betrouwbare onderdelen.

Met in de praktijk bewezen betrouwbaarheid in toepassingen over de hele wereld, Bied Cat Pumps de betrouwbaarste pomp en accesiores met de langste levensduur en de laagste kosten voor hoge druk sprinklersystemen.

Hoge druk sprinklersystemen