Bezoek onze webshop

Hoge brandbestrijding / high pressure fire fighting

Hoge druk schuim brandblusinstallaties combineren de meest betrouwbare pomp in de markt met schuim inductie technologie voor de beste Quick-response-technologie.

Onze hoge druk en laag debiet pompen leveren een nauwkeurig gedoseerde water / schuim-oplossing tot zelfs 13,7 m hoogte voor snelle brandbestrijding. Lage debiet pompen zorgen voor meer tijd in de brandlijn, zelfs met een beperkte hoeveelheid water.

De Cat hoge druk Pompen en schuim brandbestrijdingssystemen gebruiken ongeveer 25% van de hoeveelheid water in vergelijking met andere technologieën op schuim basis.

Resultaat: minder waterverbruik en lagere hoeveelheden dure chemicaliën benodigd om een ​​brand te blussen.

De effectiviteit en het lage waterverbruik maakt de Cat Pompen een populaire optie voor vrachtwagens en quad toepassingen. Samen met een laag verbruik van water, de hoge druk en het diepe door dringen tot in de wortels zorgt voor een effectieve blusoplossing en verhoogd de bescherming tegen aanwakkeren.

De hoge druk brand schuim systemen variëren van 13,2 liter per minuut voor kleine toepassingen tot 757 liter per minuut voor militaire en commerciële toepassingen. De meeste systemen functioneren met een druk tussen de 69 - 103,5 bij een debiet tussen de 30,2 tot 75,7 liter per minuut.

Met in de praktijk bewezen betrouwbaarheid in toepassingen over de hele wereld, Bieden Cat Pumps de langst durende en meest betrouwbare hogedrukpomp en systemen voor hoge druk brandbestrijdingsmiddelen.

Hoge brandbestrijding / high pressure fire fighting