Bezoek onze webshop

Ontsmettingssystemen

Het is ook van cruciaal belang dat de niet-productie-apparatuur, zoals loopbruggen, schilden, muren, plafonds, koelunits en HVAC-systemen regelmatig worden gereinigd en ontsmet. Hoge druk was apparatuur vermindert de arbeid die nodig is en reinigt beter in vergelijking met lage druk alternatieven. De betrouwbaarheid van apparatuur is cruciaal voor voedsel proces faciliteiten. Dat is waarom onze pompen de eerste keuze zijn voor het reinigen en ontsmetten.

Hogedruk centrale reinigingssystemen maken gebruik van een centrale pomp om meerdere pistolen op verschillende locaties van het voedsel proces te kunnen gebruiken. De centrale eenheid moet genoeg opbrengst(debiet) produceren om pieken in de vraag te dekken. Om het systeem en de efficiëntie te verbeteren heeft Cat Pumps een vanuit de fabriek geprogrammeerd Variable Frequency Drive (VFD) beschikbaar. Een VFD ontvangt feedback van sensoren geplaatst in het systeem en zal het systeem automatisch opbrengst(debiet) geven gebaseerd op de vraag. Onze-VFD gecontroleerde systemen worden automatisch uitgeschakeld en automatisch gestart dit zodat er geen energie wordt verspild. Energiebesparingen zijn aanzienlijk en zorgen voor een snelle return op uw investering.


Met in de praktijk bewezen betrouwbaarheid in toepassingen over de hele wereld, bied Cat Pumps de beste waarde voor hoge druk ontsmettings systemen.

Ontsmettingssystemen