Bezoek onze webshop

Triethyleen glycol / Triethylene Glycol Dehydration (TEG)

Triethyleen glycol (TEG) wordt gebruikt voor het verwijderen van waterdamp uit natuurlijke gasstromen. Het verwijderen van waterdamp uit gas voorkomt hydraatvorming en reduceert corrosie in de pijpleidingen, transmissie en gas injectie toepassingen. TEG fungeert als droogmiddel en absorbeert waterdamp uit de aardgasstroom. Een deel van het proces omvat het terugwinnen van de TEG door het verwijderen van het geabsorbeerde water door een kookproces.

Cat Pumps werkt nauw samen met de industrie, onderhoud en technische professionals bij het ontwikkelen en verfijnen van producten die aan de hoge temperaturen en 24/7 continubedrijf moeten kunnen weerstaan. Door grondig onderzoek en ontwikkeling, zijn speciaal aangepaste TEG hoge druk pompen aan onze productlijn toegevoegd die aan de unieke vereisten van triethyleen glycol voldoen.


Op maat gemaakte systemen zijn beschikbaar en speciaal ontworpen om aan TEG applicatie-eisen te voldoen. Met in de praktijk bewezen betrouwbaarheid in toepassingen over de hele wereld. Bied Cat Pumps de beste waarde voor triethyleen glycol (TEG) systemen.

Triethyleen glycol / Triethylene Glycol Dehydration (TEG)