Bezoek onze webshop

Hogedrukpomp revisie: Revisie van pompen

In onze eigen werkplaats voor pomptechniek voeren wij complete revisies van CAT Pumps hogedrukpompen uit: inspectie van de werking en waar vereist of nodig vervanging van onderdelen. Hiervoor beschikken onze vakkundige en ervaren technici over de vereiste know-how en alle benodigde materialen en gereedschappen. Elke hogedrukpomp is na revisie in onze werkplaats weer als nieuw.

  • Hans Rozema
  • sales@pijttersen.nl
  • +
    31(0)50-8200963
Meer weten?

Wisselpompen

Voor onze relaties werken wij veelvuldig met wisselpompen. Dat betekent dat wij altijd het afgesproken aantal pompen voor u klaar hebben liggen in ons magazijn. Na een bepaald aantal draaiuren is elke hogedrukpomp aan revisie toe. Dit mag uiteraard zo minimaal mogelijk ten koste gaan van uw dagelijkse bedrijfsprocessen. 

Hoe maakt u gebruik van wisselpompen?

Op afspraak sturen wij u het gewenste aantal een nieuwe of gereviseerde hogedrukpompen, zodat uw technische dienst of serviceteam de pompen snel kan vervangen. De defecte pompen stuurt u vervolgens naar ons, zodat wij deze kunnen reviseren en voor u klaar leggen voor de volgende revisieronde.

Revisie van gemodificeerde hogedrukpompen

Maakt u gebruik van door ons gemodificeerde pompen? Ook die kunnen wij voor u reviseren. Wij zorgen er daarbij altijd voor dat wij de data van al deze onderdelen exact opslaan, zodat vervanging altijd mogelijk is voor revisie van uw pomp.