Bezoek onze webshop

Moderne werkplaats met alles voor pomptechniek

In onze werkplaats voeren we complete revisies van Cat Pumps hogedrukpompen uit, inspecteren we de werking van pompen en vervangen we waar vereist de onderdelen.  Bovendien ontwikkelen we one-of-a-kind pompen voor bijzondere vraagstukken van onze klanten en voeren we reparaties uit. Hiervoor beschikken onze vakkundige en ervaren technische over alle know-how en alle benodigde materialen en gereedschappen. Elke pomp verlaat na een revisie of reparatie onze werkplaats weer als nieuw!

  • Hans Rozema
  • sales@pijttersen.nl
  • +
    31(0)50-8200963
Meer weten?

Revisie van hogedrukpompen

In onze eigen werkplaats voor pomptechniek voeren wij complete revisies van Cat Pumps hogedruk pompen uit. Wij werken hiervoor veelvuldig met wisselpompen. Dit houdt in dat wij altijd het afgesproken aantal pompen voor je klaar hebben liggen in ons magazijn. Wanneer een pomp een bepaald aantal draaiuren heeft behaald, sturen we op afspraak het aantal nieuwe/gereviseerde pompen op en reviseren we de oude/defecte pompen. De gereviseerde pompen slaan we vervolgens voor je op en deze staan klaar voor de volgende revisieronde. Dit kan ook voor gemodificeerde pompen.

Verder lezen

Specials: pompsystemen op maat

Onze specials zijn maatwerkoplossingen voor een optimaal werkende pompsystemen. Met diepe en brede kennis van pomptechniek bouwen wij voor u oplossingen op maat voor elke vraag en elke te verpompen substantie. Hiermee bent u zeker van het juiste ontwerp en keuze van selectie van het beste type pomp voor uw vraag - al dan niet gemodificeerd - en voorzien van optimale aandrijving, motortechniek en eventuele componenten.

Onze specials zijn maatwerkoplossingen voor optimaal werkende pompsystemen. Met diepe en brede kennis van pomptechniek bouwen wij voor u oplossingen op maat voor elke vraag en elke te verpompen substantie. Hiermee bent u zeker van het juiste ontwerp en keuze van selectie van het beste type pomp voor uw vraag - al dan niet gemodificeerd - en voorzien van optimale aandrijving, motortechniek en eventuele componenten.

Verder lezen