Bezoek onze webshop

Werkplaats voor pomptechniek

In onze eigen werkplaats voor pomptechniek voeren wij complete revisies van CAT Pumps uit. Ook ontwikkelen wij hier specials: maatwerkoplossingen in pomptechniek. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door technici met een schat aan kennis en ervaring op het gebied van pomptechniek en alle aanvullende technische werkzaamheden, zoals motor- en en aandrijvingstechniek.

  • Hans Rozema
  • sales@pijttersen.nl
  • +
    31(0)50-8200963
Meer weten?

Revisie van pompen

Elke pomp is na revisie in onze werkplaats weer als nieuw. Tijdens de controle worden ook metingen verricht op de toegestane toleranties van de slijtdelen van uw CAT pomp. Voor onze relaties werken wij veelvuldig met wisselpompen. Dat betekent dat wij altijd het afgesproken aantal pompen voor u klaar hebben liggen in ons magazijn. Ook voeren wij revisies uit van door ons gemodificeerde pompen.

Verder lezen

Specials: pompsystemen op maat

Onze specials zijn maatwerkoplossingen voor een optimaal werkende pompsystemen. Met diepe en brede kennis van pomptechniek bouwen wij voor u oplossingen op maat voor elke vraag en elke te verpompen substantie. Hiermee bent u zeker van het juiste ontwerp en keuze van selectie van het beste type pomp voor uw vraag - al dan niet gemodificeerd - en voorzien van optimale aandrijving, motortechniek en eventuele componenten.

Onze specials zijn maatwerkoplossingen voor optimaal werkende pompsystemen. Met diepe en brede kennis van pomptechniek bouwen wij voor u oplossingen op maat voor elke vraag en elke te verpompen substantie. Hiermee bent u zeker van het juiste ontwerp en keuze van selectie van het beste type pomp voor uw vraag - al dan niet gemodificeerd - en voorzien van optimale aandrijving, motortechniek en eventuele componenten.

Verder lezen