Bezoek onze webshop

Onze specials: maatwerkoplossingen voor een optimaal werkend pompsysteem

U kunt bij ons terecht voor pompsystemen: complete sets van de juiste pomp met bijbehorende motor en aandrijfdelen. Wij leveren deze pompsystemen voor elke gewenste toepassing. Een pomp met de juiste systeemaccessoires zoals spuitlans, drukregelaar en overdrukbeveiliging. Wij zorgen ervoor dat het aandrijfvermogen en de gebruikte componenten optimaal afgestemd zijn op de uitein­delijke werkdruk. Daarnaast leveren wij maatwerk in modificatie van bestaande pompen. Ook kunt u bij ons terecht voor revisie en levering van onderdelen voor gemodificeerde pompen.

Uw pompsysteem geschikt voor elke vloeistof

Wij leveren onderdelen in verschillende materiaalsoorten. Daarmee kunt u uw pompsysteem modificeren en daarmee geschikt maken voor het verpompen van andere vloeistoffen dan water, zoals zuren en logen. Voor vrijwel elke vloeistof zijn er onderdelen van bestendige materialen zodat uw pompsysteem geschikt is voor de meest veeleisende toepassingen.

De juiste motor voor uw pompsysteem

CAT pompen kunnen gebruik maken van verschillende voedingsbronnen, motoren op stroom, gas, diesel, benzine, hydrauliek of pneumatiek. In onze pompsystemen op maat zorgen wij ervoor dat uw aandrijving meer dan voldoende pk's heeft voor de maximaal vereiste systeemopbrengst en druk.

Aandrijving selecteren voor uw pompsysteem

Voor de aandrijving van uw CAT Pump hogedrukpomp zijn er diverse opties. U kunt kiezen voor V-snaar of tandriem aandrijving naast directe aandrijving via een flexibele koppeling. Ook zijn er mogelijkheden met aftekas (PTO shaft) aandrijving of motoren met holle as. Welke de beste keuze is voor de betreffende aandrijving, is afhankelijk van diverse factoren zoals gebruik en omgeving. Wij kiezen bij de samenstelling van uw pompsysteem voor de beste aandrijving op basis van de door u gewenste toepassing.