Bezoek onze webshop

Pijttersen Special 3545HSD

Afgelopen week ontvingen we bij Pijttersen een wel heel bijzonder exemplaar, namelijk de Cat Pumps plunjerpomp 3545HSD07102 en daar vertellen we je graag meer over! 

Maximum temperatuur van 105 graden celcius

Een van de meest opvallende eigenschappen van de Cat Pumps 3545HSD07102 is zijn vermogen om extreme temperaturen aan te kunnen. Waar veel pompen zouden falen of beschadigd raken bij temperaturen boven het kookpunt van water, komt deze Cat Pumps plunjerpomp pas echt tot zijn recht. Met een indrukwekkend maximum van 105 graden Celsius, opent de 3545HSD07102 nieuwe deuren voor toepassingen waar hitte een cruciale rol speelt.

FPM/Viton Afdichtingen en Robuuste Kleppen

De kracht van deze Cat Pumps plunjerpomp gaat verder dan alleen de temperatuurbestendigheid. De pomp is uitgerust met FPM/Viton afdichtingen en kleppen die bestand zijn tegen aggresieve vloeistoffen. 

Toepassingsmogelijkheden

De Cat Pumps 3545HSD07102 biedt ontzettend veel mogelijkheden doordat het bestend is tegen hoge temperaturen en aggresievere vloeistoffen. De toepassingsmogelijkheden van deze pomp variëren dan ook van carwashes tot industriële reiniging. 

Wil je graag meer weten over deze Pijttersen Special? Neem dan gerust contact met ons op.