Bezoek onze webshop

Decemberdrukte

December is bij veel bedrijven vaak een drukke maand. Te midden van de feestdagen, minder werkbare dagen, oplevering van projecten, onderhoud van installaties en de afsluiting van het boekjaar; iedereen heeft in december zijn of haar eigen drukte.

Een herinrichting van zowel ons magazijn als de werkplaats en een complete telling van de voorraden hebben we gelukkig net achter de rug. De om- en samenbouw van diverse pompsets en het onderhoud van de binnengekomen pompen staat deze maand, naast het uitleveren van accessoires en onderhoudssets, bij ons op de agenda.

Op de achtergrond zijn we plannen aan het realiseren om komend jaar het klantcontact nóg vlotter en soepeler te laten verlopen dan u al van ons gewend bent. Door het ontbreken van locatiebezoeken en het thuiswerken van vele klanten blijkt meer persoonlijk contact essentieel.

Deze week mogen we dit mooie drietal op locatie komen leveren. Dit betreffen Cat Pumps triplex plunjerpompen type 1530 uitgevoerd met FPM/FKM Viton® afdichtingen gecombineerd met 11 kW elektromotoren. Deze geven een zeer stabiele opbrengst van maximaal 62 liter per minuut bij 85 bar. Het gebruik van FPM maakt deze pompen geschikt voor vele chemicaliën en de meeste geconcentreerde zuren en logen. Tevens zijn deze afdichtingen bestand tegen temperaturen tot 82 graden.

Heeft u vragen over onze dienstverlening of bent u opzoek naar een specifieke oplossing, neemt u dan vooral contact met ons op. Ook bij het onderhoud of de revisie van bestaande pompsets helpen wij u graag!