Bezoek onze webshop

Nieuws

Cat Pumps verbetert voortdurend haar pompen en de design hiervan, dit om prestaties en materialen een langere levensduur en het gemak van service te bieden. Veel van onze verbeteringen komen uit de samenwerking met onze klanten om hun specifieke toepassing en eventuele problemen op te lossen. Wij zijn blij met uw suggesties voor nieuwe producten en andere systeemcomponenten.
De Cat Pumps 1530RSCM.CO2 is een innovatieve CO2-pomp speciaal ontworpen om CO2 in vloeibare vorm te verplaatsen. Deze pomp wordt onder andere gebruikt om patronen te vullen met vloeibare CO2. En deze patronen zie je terug in ontzettend veel toepassingen.…
Verder lezen
Deze week zijn we verheugd om opnieuw een hoogwaardig pompsysteem te introduceren voor een van onze gewaardeerde klanten. Het meest recent toegevoegde pompsysteem, dat specifiek is ontworpen voor carwashes, is uitgerust met een Cat Pumps plunjerpomp 5CP21…
Verder lezen
Afgelopen week ontvingen we bij Pijttersen een wel heel bijzonder exemplaar, namelijk de Cat Pumps plunjerpomp 3545HSD07102 en daar vertellen we je graag meer over! 
Verder lezen
Deze 431LZ pompen worden op verzoek van een klant speciaal samengesteld om ze geschikt te maken voor loog/zuur-vloeistoffen.
Verder lezen
Cat Pumps bouwt verder aan zijn leidende marktpositie met de introductie van nieuwe producten.
Verder lezen
Naast pompen, onderdelen en accessoires kunt u ook bij ons terecht voor plug-and-play pompsets.
Verder lezen
De uitstekende kwaliteit van Cat Pumps-producten betekent in de praktijk jarenlange betrouwbaarheid zonder dat er omkijken naar is. Toch is ook voor kwaliteitspompen tijdig onderhoud van groot belang om de levensduur zo lang mogelijk te maken.
Verder lezen
December is bij veel bedrijven vaak een drukke maand. Te midden van de feestdagen, minder werkbare dagen, oplevering van projecten, onderhoud van installaties en de afsluiting van het boekjaar; iedereen heeft in december zijn of haar eigen drukte.
Verder lezen
Met een lantaarnstuk kan de pomp van model 1730 gemakkelijk worden bevestigd aan een "C" -motor (1750 tpm), waardoor hij een ruimtebesparende voetafdruk heeft die bijna overal past. En omdat het direct wordt aangedreven, is het eenvoudig te installeren en…
Verder lezen
Geachte relatie,   Op 1 mei 2020 zijn wij verhuisd van Groningen naar Zuidbroek. Pijttersen bestaat dit jaar 140 jaar en onze nieuwe locatie is geschikt voor de beoogde groei de komende jaren. In Zuidbroek hebben we een groter magazijn, waardoor we…
Verder lezen
Als het erom gaat de klus te klaren, vertrouwen klanten op duurzame, duurzame producten van Cat Pumps en de 5SP is daarop geen uitzondering.
Verder lezen
Omschrijving: Vanuit het hoofdsysteem zal de pompset een start-/stopcommando ontvangen. De pompset is voorzien van een storingscontact welke op het hoofdsysteem kan worden aangesloten. De voeding van de pompset zal door klant worden geleverd en aangeslote…
Verder lezen
Onze Cat pompen zijn triplex, hogedruk- en vloeistofpompen die bekend staan als betrouwbaar, voortdurend werkende pompen met een lange levensduur en die in duizenden toepassingen draaien over de hele wereld.
Verder lezen
Twee pompstijlen die vaak gebruikt worden in industriële hogedruktoepassingen zijn onder meer triplex positieve verplaatsingspompen en Centrifugaalpompen .
Verder lezen
Het is belangrijk om uw apparatuur te beschermen in langere termijn opslag en koud weer.
Verder lezen