Cat Pumps | Hogedrukpompen | Cat Pompen | Hogedruk Accessoires | Pijttersen

Cat Pumps | Cat Pompen | Onderdelen | Revisie Reparatie Service | Hogedruksystemen | Hogedrukpompen +31(0)50-8200963 (0) Offertelijst

Product selector

Debiet
Druk

Cat Pumps Onderdelen / Spare Parts


Pijttersen B.V. is de exclusieve importeur in Nederland voor de bekende blauwe Catpumps hogedruk plunjer- en zuigerpompen & spare parts.

Veel klanten maken dagelijks gebruik van de service, waarbij de pompen, onderdelen en toebehoren uit voorraad snel en tegen een scherpe prijs bij de klant afgeleverd kunnen worden.
Door een flexibele werkwijze kan Pijttersen CatPumps revisie delen & spare parts snel leveren. 
Hierbij wordt altijd het juiste component voor de juiste applicatie geleverd. 

De Catpomp is ontwikkeld als hogedrukpomp, zodat probleemloos functioneren jarenlang gewaarborgd is. 
Alle onderdelen zijn los verkrijgbaar, waarbij als alternatief complete servicepakketten kunnen worden geleverd tegen aantrekkelijke prijzen.

De beste bescherming tegen ongeplande stilstand of het falen van het systeem is goed preventief periodiek onderhoud.  
Door periodiek onderhoud voorkomt u stilstand en bent u zeker van betrouwbaar proces, wat uw bedrijfszekerheid ten goede komt. 
Voorkomen is dan ook beter dan genezen en met het preventief periodiek onderhoud kunt u weer een leven toe voegen aan uw CAT pomp met 9 levens!

Checklist preventief onderhoud Catpumps hogedrukpompen


Revisie Catpompen: 
Dankzij overzichtelijke onderdelentekeningen en duidelijke montagevoorschriften, zijn de Cat Pumps hogedrukpompen eenvoudig in onderhoud.
De datasheets & service manuals worden op onze website weergegeven bij de CatPompen. Van enkele Catpompen zijn er service video's beschikbaar.

Revisie door Pijttersen BV: 
Mocht U liever de pomp opsturen ter revisie, dan is onze modern geoutilleerde werkplaats beschikbaar om weer een leven toe te voegen aan uw CAT pomp met de 9 levens! Normaal gesproken wordt de reparatie op de dag van binnenkomst uitgevoerd en als het even kan zenden we de gereviseerde pomp dezelfde dag nog aan u retour.
Als verzending van de pomp moeilijk uitvoerbaar is, kan een beroep gedaan worden op een van onze monteurs, voor het ter plaatse repareren en desgewenst proefdraaien.

Mocht U naar nadere inlichtingen omtrent ons leveringsprogramma wensen te ontvangen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.