Cat Pumps | Hogedrukpompen | Cat Pompen | Hogedruk Accessoires | Pijttersen

Cat Pumps | Cat Pompen | Onderdelen | Revisie Reparatie Service | Hogedruksystemen | Hogedrukpompen +31(0)50-8200963 (0) Offertelijst

Product selector

Debiet
Druk

Cat pumps SF, DX, CX pompen


CATPUMPS SF, DX, CX zijn direct-drive pompen Cat Pompen 'bieden een compacte en kosteneffectieve pomp montage rechtstreeks aan een elektrische motor. Deze optie zorgt voor een eenvoudige installatie.
  
In de SF-serie pompen worden zowel de inlaat- en uitlaatkleppen veerbelast gesloten en hydraulisch geopend, wat vergelijkbaar  is met plunjerpompen. Echter hebben de SF-serie pompen een gelijkwaardige volumestroom van de vloeistof door middel van een keramiek plunjer ontwerp. De continue aanvoer kenmerk van de zuigerpompen wordt gebruikt in combinatie met het afdichtingsontwerp van de plunjerpompen. Deze functies geven SF pompen zowelsterke zuigkracht capaciteiten en hogere druk capaciteiten.
Aan het begin van de slag wordt de inlaatklep gesloten en tegen de keramische plunjers aangeduwd. De vloeistof stroom wordt gedwongen door de uitlaatkleppen. Als de zuiger begint de teruggaande slag gaat de inlaatklep open door middel van los te komen van de keramische zuiger. Hierdoor komt de inlaatstroom de kamer binnen via het verdeelstuk en passeerd de keramische zuiger.

Eigenschappen SF serie Cat pompen:

1       Speciale gefabriceerde Cat Pumps hogedruk afdichtingen / cups met ongeëvenaarde prestaties en levensduur van de afdichting.

2       Het 100% natte afdichtingen / cups design zorgt voor een koeling en smering van de elastomeren aan de beide zijden.

3       Roestvrijstalen kleppen, zittingen en veren zorgen voor een goede weerstand tegen corrosie en een lange levensduur.

4       De krukas biedt ongeëvenaarde sterkte en oppervlaktehardheid voor een lange levensduur.

6       Precisie-gepolijst, massief keramische plunjers voor een maximale weerstand tegen corrosie en slijtage. Dit zorgt voor het verlengen van de levensduur van de afdichting.

7       De roestvrijstalen zuigerstangen hebben een hoge sterkte met een 360 °ondersteunde kruiskop. Dit zorgt voor een perfecte plunjer uitlijning.

8       De drijfstangen zijn gemaakt van zeer sterk materiaal van uitzonderlijke kwaliteit met hoge treksterkte.

9       Oversized kogellagers of rollagers bieden uitzonderlijk lang leven voor het lager.

10      Hoge sterkte, lichtgewicht gegoten aluminium Carter met splash olie ontwerp werking dat functioneert bij lage snelheden.
Catpumps_sf_plunger_pump_cross_section2SF CatPomp Directe montage aan elektromotor