Bezoek onze webshop

CAT Pumps hogedrukpompen: De beste oplossing voor jouw hogedruktoepassing!

Jij wilt continuïteit en bedrijfszekerheid creëren voor jezelf of voor een opdrachtgever. Dat kan alleen als je gebruik maakt van artikelen van hoge kwaliteit en een lange levensduur. Sinds 1978 zijn we de trotse leverancier van Cat Pumps International en mogen we overal Cat hogedrukpompen van hoge kwaliteit, bijbehorende revisiesets, onderdelen en accessoires leveren. Je kunt bij ons terecht voor een compleet assortiment Cat Pumps hogedruk pompsystemen, pompsets triplex-plunjer en triplex-zuigerpompen van verschillende capaciteiten (debieten) variërend van 7 tot wel 700 bar.

Neem hiervoor contact met ons op of bezoek onze webshop .

Over Cat Pumps hogedrukpompen

Cat Pumps is hét A-merk op het gebied van hogedruktechniek en levert kwalitatief zeer hoogwaardige industriële triplex zuiger- en plunjerpompen. De onderhoudskosten en -intervallen zijn gemiddeld laag dankzij de lange levensduur van afdichtingen en kleppen. Om deze reden maken we ook voor maatwerkoplossingen gebruik van de kwaliteit van de Cat Pumps producten.

Overdimensionering voor vele probleemloze draaiuren

Cat Pumps hogedrukpompen draaien in duizenden toepassingen over de hele wereld. De kwaliteit zit in overdimensionering waardoor de belasting lager is en de pompen lang probleemloos draaien. Daarom adviseren wij om altijd te kiezen voor een pomp met ruim voldoende opbrengst en druk. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste pomp? Neem dan gerust contact met ons op.

Selecteren van de juiste Cat Pump hogedruk pomp voor uw toepassing

Het selecteren van de juiste pomp voor jouw toepassing vergt een zorgvuldige voorbereiding. Onze tip om een maximale levensduur van jouw pomp te behalen: bepaal de werkbelasting van de pomp en de intervallen voor periodiek onderhoud. Het is belangrijk om de pomp te laten werken binnen de nominale prestaties: 

  • Opbrengst in liters per minuut
  • Werkdruk in bar
  • Inlaatcondities
  • Temperatuur van de te verpompen vloeistof
  • Samenstelling van de vloeistof, viscositeit, zoutgehalte of chemische benaming

Heb je een vraag over de Cat Pumps hogedrukpompen of wil je graag meer informatie? Onze specialisten staan voor je klaar en beantwoorden met veel plezier jouw vragen.